Aşağı Esen İlkokulu

Vizyon: Eğitim-öğretim kalitesi ve kişi odaklı hizmet anlayışıyla,okulumuzun çeyrek asrı aşan bilgi ve birikiminden de yararlanarak,Ulusal standartlardaki eğitim ve öğretim metotları ile alanında gerekli bilgi ve beceriyle donatılmış, sosyal sorumluluk ve çevre bilincine sahip, her türlü rekabete açık öğrenciler yetiştiren, bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çeşitli nedenlerle herhangi bir örgün eğitim programında eğitim-öğretim imkânı bulamayan öğrenci adayları ile yaşam boyu öğrenimi benimseyen vatandaşlarımıza,zaman ve mekân bağımsız olarak okuma-yazma yolu ile eğitim fırsatı sunmayı, Alanında gerekli bilgi ve birikimle donanımlı, ihtiyaç duyulan iletişim bilgi ve becerisine sahip, çevresine liderlik yapabilecek yapıda bireyler yetiştiren nitelikli eğitim vermeyi, görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: 08:20- 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://asagiesenio.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIESEN KÖYÜ AŞAĞI ESEN KÜME EVLERİ AŞAĞI ESEN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 29 TAŞLIÇAY / AĞRI

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim

Yerleşim Yeri - Köy